neljapäev, 14. aprill 2011

Konkurs

Ma olen nii väsinud lennukipiletite otsimisest, et hakkab juba tunduma, mis ma sinna Eestisse ikka niiväga lähen. Kui hinnad klapivad, siis ei klapi päevad, kui päevad klapivad, siis ei klapi lennujaamad. Ja kui kõik klapib, siis ei ole just sellele ainukesele lennukile nädalas enam kohti. Oleks rahakott endakõrgune, siis ostaks praegu eralennuki või hoopis purjeka. Seilaks rahulikult kuni Eesti rand vastu tuleb. Ei mingit muret.
Aga mida pole seda pole. Kuulutan siis parem välja konkursi:

Sellele, kes leiab marsruudil Ponta Delgada - Tallinn (Tartu; Riga) juuni viimaste - juuli esimeste nädalate jooksul parimad lennuvõimalused, toome kaasa auhinna.

 Arvestama peab seda, et minu puhkus on kaks nädalat, millest tahaks võimalikult palju Eestis, mitte kuskil suvalisel lennuväljal veeta. Reisime kahe lapsega, mis tähendab, et igasuguste lennuväljade vahetamine ja viie eri lennukiga lendamine ei ole ka kõige mõnusam.
Ootame pakkumisi!!!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kas tšarterlend mõne Eesti reisikorraldajaga tuleks kõne alla? Horizon Travel teeb vist ka sel suvel Assooridele reise, samuti võiks proovida soomlaste reisifirmadega ja siis Helsingist laevaga on juba lähedal tulla.

triibu-liine ütles ...

Soomlased müüvad kas viimase minuti pileteid või siis ainult Soomest Ponta Delgadasse aga mitte vastupidi. Ja Horizont Travel tuleb siia ainult septembris :(