kolmapäev, 7. jaanuar 2009

Kahekümne neljas ja ühtlasi aasta esimene.

Tere jälle. Ongi käes see 2009. Kestab ainult mõned päevad, aga mina olen juba hunniku uusi asju õppinud.
Kõigepealt avastasin kui kõvasti "sience fiction" ehk siis igasugune ulme on meie elu ja arvamusi märkamatult mõjutama hakanud. Seda tänu selle , et minu armas abikaasa vaatas Jane Eyre filmi ja oli peaaegu poole filmini kindel, et majaperemees on tegelikult libahunt või vampiir või midagi sellist. Siis muutis vahepeal arvamust, aga ainult niipalju, et ok, majaperemees ei ole, aga tal mingi selline elukas peidus (mis enam ei olnudki ju nii väga vale). Ja üldse on tänu filmidele palju lihtsam süüdistada valitsusi igasugustes vandenõudes, kui tunnistada, et nad on lihtsalt saamatud.
Teine õppetund tuli karmilt. Nimelt avastasin, et kui sul on kuskile jõudmisega ilgelt kiire ja teed pool maad kiirkõndi ja teise poole jooksed ja siis jooksmise ajal võtme taskust kuskile kaotad ja selle alles kohale jõudes avastad, et siis on kogu selle ürituse kasutegur ümmargune null, kui mitte negatiivne. Ja teadmine , et vahemaa läbimiseks kulus tavapärase poole tunni asemel 10-15 min, ei anna ka suurt midagi, või kui, siis ehk veidi tuimad säärelihased.
Nüüd ei teagi, mida sellisest aasta algusest välja lugeda. Kui kogu aasta läheb samamoodi siis aidaku meid jumal aasta lõpuni jõuda. :)
Või kui arvesse läheb ainult esimene päev, siis selle veetsime me väga hästi. Käisime nimelt kogu perega ujumas. Ilm oli hea, päikseline ja umbes +18 kraadi, vesi samasugune. Veetsime rannas kohe paar tundi liivaga ja lainetega mängides. Üks mõnus moodus uut aastat vastu võtta.

Lõppu jälle lapsesuust (midagi pole parata kui see pidevalt "kilde" genereerib).
Emme koristab tuba ja palub Taavil oma toa põrandalt asjad kokku korjata. Veidi hiljem läheb vaatama, tuba ikka samasugune.
Emme: "Noh, Taavi, leppisime ju kokku, et koristame toa ära"
Taavi(sellise enesestmõstetava näo ja häälega):" Noh, sul tuli see koristamise idee, eks sina siis ka korista".

Head käesolevat kõigile teile.
Side lõpp

2 kommentaari:

www.footgolf.eu ütles ...

Tere ja tänan ! Me juba mõtlesime, et olete uhked ja meiega käia ei taha ..... Ootame väga suhtlemise algust ja muidugi päralejõudmist, kui ikka meil seal elulootust on - gdr.matt@gmail.com

irvikkass ütles ...

ma kirjutan hetkel üht va uurimustööd ja mul tärkas selle Jane Eyre'i loo peale kohe folkloristikiiks:P

Kuidas teil seal kohapeal muidu kurjade elukate lugudega on? Hiidkalmaarid ka ründavad?
Või muteerunud kuldkalad?
Tapjavaalad?
Inimsööjataimed?

Kena aasta jätkumist igal juhul. Minul siin on kahtlane tunne, et aasta algas peaaegu liiga hästi. Eriti kui kõrvutada eelmisega, kus aasta jubedaimad päevad olid aasta esimesed ja ülejäänu läks paremaks-paremaks-paremaks :)